6ks | Grilované švestky macerované v portském víně v kabátku anglické slaniny, pokládané na lehký rukolový salátek, bagetka | |
90g |
naše jemná ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA, karamelizovaná cibulka, chléb |
|
150g | Hovězího tataráku z čerstvé hovězí roštěnky český chov, 5ks ½ topinek | |
250g |
Hovězího tataráku z pravé svíčkové z Argentiny, 8ks ½ topinek |
0,33l | Silný vývar z hovězích žeber a kostí s masem, nudlemi a zeleninou | |
0,33l | Česnečka se sýrem, šunkou, vejcem a krutony | |
/na přání česnečka s tvarůžky, šunkou, vejcem a krutony/ |
Velký „CAESAR“ salát s grilovanými kuřecími prsy, anglickou slaninou, hoblinkami parmazánu, krutony, míchaný s pravým „caesar“ dresingem /150g maso + slanina, cca 300g salátu/ |
||
Grilovaný hermelín pokládaný na trhané čerstvé saláty, cherry rajčátka, míchané s našim pomerančovo-medovým dresingem, rozpékané bagetky /100G váha hermelínu + salát a bageta/ |
||
|
Polévka | ||
0,33l | 0,33lTradiční zelňačka z uzených kostí s masem, klobásou, kapka zakysané smetany | |
Hlavní chody | ||
500g | Krčmářská královská žebra pečená ve vlasní marinádě (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
400g | Smažené kuřecí a vepřové miniřízečky se vším na talíři (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
850g | Dlouze pečené vepřové koleno s kostí "sous vide" (hořčice, strouhaný křen, okurka, Coleslaw, rozpékaný chléb) |
|
200g |
Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině se šťouchaným bramborem, zeleninové chipsy |
|
500g |
Dlouze pečené Jehněčí kolínko na rozmarýnu pokládané na bramborové pyré míchané s baby listovým špenátem, přelité omáčkou demi glaceé |
|
380g |
Halušky míchané s brynzou, špekem a slaninou |
|
150g |
„Ohnivka“ - nudličky kuřecích prs a vepřové panenky se zeleninou na ohnivý způsob, domácí bramboráčky |
|
140g |
Naše bramborové knedlíky plněné uzeným, přelité cibulkou, pokládané do sladkého červeného zelí |
|
180g |
Tradiční hovězí svíčková na smetaně zdobená brusinkami a šlehačkou, náš karlovarský knedlík |
|
6ks |
Restované tygří krevety (13/15) pokládané na šafránové risotto, sypané parmazánem |
|
300g |
RIB EYE steak – Prime BEEF USDA
/nezapomenutelná jemná chuť, dokonale mokrou cestou vyzrálého, tukem prorostlého, hovězího ze Severní Ameriky. Označení PRIME BEEF nese pouze 3% celkové produkce hovězího ve Spojených státech, zn. USDA – nejvyšší třída mramorování v USA. Toto maso pochází z plemene Black Angus, kterému je dopřáno to nejlepší krmivo a je chován bez stresu, antibiotik a hormonů. Před porážku, cca 2-3 měsíce je skot krmen pouze kukuřicí, což dodává masu mírně nasládlou chuť/
|
|
150g |
Grilované filé DIVOKÉHO LOSOSA Z ALJAŠKY na citrónovém pepři, pokládané na grilovanou zeleninu s kapkou bazalkového pesta Losos loven v zálivu Bristol Bay, 180mil jižně od Anchorage, nepochází z chovu, ruční zpracování ve vesnici „Naknek“ následné vykosťování Vyznačuje se svou až načervenalou barvou a pevností. /losos bez kůže, doblok 18,- za každých 10g navíc, max 200g/ |
|
200g |
Pečené filé SUMEČKA AFRICKÉHO přelité holandskou omáčkou /sumeček africký z BIO chovu nabízí něžně růžové maso jemné chuti, krásně pevné a plně šťavnaté. Sumeček je živen certifikovaným krmivem s vyšším obsahem tuku - toho tuku, díky kterému je jeho maso chutnější, šťavnatější a výživnější než u řady jiných ryb. Ryba neobsahuje žádné stopy po antibiotikách či pesticidech, jak tomu je u jiných ryb z farmového chovu/ |
300g | Flákota vepřové krkovice pokládaná na pečené brambory "grenaille" s restovanými fazolkami, slaninou a cibulí, česnekový dip | |
200g | Váleček z vepřové panenky pokládaný na restované fazolky s cibulí a anglickou slaninou (doporučujeme: rozpékanou bagetku s česnekem a sýrem) |
|
200g | Váleček z vepřové panenky pokládaný do houbového krému (doporučujeme: šťouchaný brambor se slaninou a cibulí) |
|
200g |
Grilované medailonky vepřové panenky pokládané do redukované omáčky z brusinek se sušenými švestkami s vůní portského vína |
|
150g |
Smažený kuřecí řízek, kyselý okurek (doporučujeme: vařený brambor s petrželkou přelitý máslem) |
|
120g | Vepřový řízek „Ondráš“ z panenky (nebo kuřecí?) řekni si (250g bramboráku, 120g masa, servírováno se zelným salátkem) |
|
200g |
Vyzrálý hovězí steak z pravé svíčkové z Argentiny z mladého býčka (doblok 20,-Kč za každých 10g hovězího navíc) Nějakou omáčku? Houbová z lesních hříbků s liškami Pepřová ze zeleného pepře |
|
2kg |
Koryto plné masa pro 4 osoby (žebra, řízky, uzené, grilovaná krkovice a kuřecí prso, klobás, hořčice, strouhaný křen, okurka, kozí rohy, cibule, koš chleba/ |
100g |
Rozpékaný hermelín zakápnutý brusinkami podávaný s pečenými, rozmarýnovými brambory ve slupce s kapkou dipu |
|
250g |
Pečené brambory s restovaným žampiónem a fazolkovými lusky na červené cibuli |
|
300g | Italské krémové risotto s hříbky a liškami sypané parmazánem | |
100g | Grilovaný sýr "HALLOUMI" se salátkem z rukoly a cherry rajčátek, karamelizovanou červenou cibulkou, rozpečená česneková bagetka | |
150g | Smažený sýr | |
4ks | Smažené tvarůžky v kabátku anglické slaniny | |
100g | Hermelín zapečený v bramboráku /domácí bramborák, těsto cca 250g/ |
Čokoládové suflé s "bourbon" vanilkovou zmrzlinou a kapkou sladkého dipu z řeckého jogurtu |
||
Horké maliny s bourbon vanilkovou zmrzlinou s čokoládou | ||
Domácí horký jablečný štrůdl s vanilkovou zmrzlinou, zparášený cukrem, přelitý čokoládou /v zimě pokládaný do horkého vanilkového krému" |
70g |
Přírodní kuřecí plátek zapečený sýrem, smažené hranolky, kečup |
|
3ks | Tvarohové knedlíky plněné sekanými jahodami, pokládané do sladkého vanilkového dipu, zaprášené cukrem a čokoládou | |
70g | Smažené kuřecí řízečky s hranolky, kečup |